Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های اصفهان از افتتاح شرکت نمایشگاه‌ها طی چهار ماه آینده خبرداد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی یارمحمدیان در جمع خبرنگاران در حاشیه بازگشایی نمایشگاه صنعت خودرو اظهار کرد: در شرایط فعلی که دوران شیوع کرونا و تحمیل اقتصادی است، برگزاری نمایشگاه‌ها بسیار سخت و طاقت‌فرسا شده است اما در همین شرایط تصمیم به برگزاری نمایشگاه‌ها گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نمایشگاه حاضر در سه سالن نمایشگاهی در فضایی بالغ بر هشت هزار متر فضای نمایشگاهی، ۸۰ شرکت از استان‌های مختلف کشور از جمله اصفهان، تهران، گیلان، آذربایجان غربی و دیگر استان‌ها شرکت کرده‌اند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های اصفهان ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه‌ها با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی که دانشگاه علوم پزشکی تعیین کرده و همچنین با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، انجام می‌شود.

یارمحمدیان اضافه کرد: نکته بسیار مهمی این است نمایشگاه فقط برای شرکت کنندگان تخصصی بوده و برای عموم این نمایشگاه بازگشایی نشده است بنابراین به کمک بانک‌های اطلاعاتی خود و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه، تنها متخصصین دعوت شده و تبلیغات بسیار هدفمندی برای متخصصین انجام شده است.

وی گفت: در نمایشگاه قبلی ۹۵ درصد شرکت کنندگان از حضور در نمایشگاه راضی بودند و از بازدیدکنندگان که حضور پیدا کردند رضایت‌مندی کافی حاصل شده بود و امیدواریم در نمایشگاه موجود نیز شاهد حضور متخصصین مرتبط باشیم.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های اصفهان تصریح کرد: زمینه شرکت کنندگانی که در این نمایشگاه حاضر شدند، تولید قطعات خودرو، واردات و توزیع قطعات خودرو و ارائه خدمات آموزشی در زمینه تعمیرات خودرو بوده است؛ تفاوت نمایشگاه فعلی با سالیان گذشته نیز افزایش تعداد استان‌های حاضر در نمایشگاه است و مدت زمان نمایشگاه نیز یک روز افزایش یافته است.

یارمحمدیان افزود: شرکت‌های موتور آزمای سمین، صمت و توسعه، فروشگاه مسعود، پردیس صنعت، پرشین قطعه، کیان پارس و سینا پارت از جمله شرکت‌های اصفهانی شاخصی بودند که در این نمایشگاه حضور پیدا کردند.

وی در خصوص میزان پیشرفت ساخت شرکت نمایشگاه‌های استان اصفهان گفت: امروزه شرکت نمایشگاه‌ها بیش از ۹۵.۵ درصد پیشرفت فیزیکی را تجربه کرده و بیش از ۹۵ درصد قطعات لازم نمایشگاه به محیط ساخت رسیده است. بر اساس ۱۵۰ قراردادی که برای ساخت نمایشگاه منعقد شده است، شرکت‌ها در حال فعالیت بوده و امید است شرکت نمایشگاه‌ها در سال جاری و تا چهار ماه آینده افتتاح شود.

یارمحمدیان در خصوص هزینه‌های ساخت شرکت نمایشگاه‌ها گفت: پیش بینی اول پروژه ۱۵۹ میلیارد تومان بود، ولی با افزایش نرخ ارز و با صرفه جویی‌های انجام شده این هزینه به ۲۰۰ تا ۲۳۰ میلیارد تومان رسید. کاربری محل فعلی باید با تصمیم‌گیری مراجع مشخص شود، ولی مسلم است محل فعلی نمایشگاه دیگر میزبان نمایشگاه‌ها نخواهد بود.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های اصفهان در خصوص احتمال تعطیلی مجدد نمایشگاه‌ها تصریح کرد: تعطیلی نمایشگاه‌ها تأثیرات مخربی روی اقتصاد اصفهان و کشور داشته است، ولی هرگاه دانشگاه علوم پزشکی اعلام کند که نیاز است برای سلامتی مردم نمایشگاه بسته شود ما این کار را انجام می‌دهیم.

کد خبر 432400

منبع: ایمنا

کلیدواژه: یارمحمدیان نمایشگاه نمایشگاه بین المللی اصفهان نمایشگاه خودرو قطعات خودرو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیرعامل شرکت نمایشگاه های اصفهان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۵۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آن‌ها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته او، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • گشایش نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • تغییرات نیم‌فصل مس را نجات داد/ شاکله اصلی تیم برای فصل آینده حفظ می‌شود
  • مدیرعامل مس رفسنجان: مشخص شد مشکل تیم بازیکنان نبودند/ با نویدکیا در فصل آینده به دنبال تیمی خوب هستیم
  • مدیرعامل مس: مشخص شد مشکل ما بازیکنان نبودند!